Solarfields. Staat voor u klaar.

Contact

Vanuit onze kantoren in Groningen, Rotterdam, Arnhem en Eindhoven kunnen wij alle provincies in Nederland bedienen. Met ons team staan we klaar om samen uw zonnepark te realiseren!

Groningen
Rotterdam
Arnhem
Eindhoven

Leonard Springerlaan 19
9727 KB Groningen
Nederland
T. 085-3030850
E. info@solarfields.nl

Parkeren
U kunt gebruik maken van parkeergarage MartiniPlaza Parking, tegenover de hoofdingang van Martiniplaza. Na afloop van uw afspraak kunt u eenvoudig een uitrijkaart vragen bij één van onze medewerkers.

Openbaar vervoer
Vanuit Station Groningen rijden er diverse bussen richting ons kantoor. Wij raden aan bus 10 te nemen en bij bushalte L. Springerlaan uit te stappen. Het is vanaf daar nog 4 minuten lopen naar ons kantoor.

Heeft u een vraag of wilt u graag contact met ons? Laat hier uw bericht achter.

Ik vind het fijn en belangrijk dat wij bij Solarfields de tijd nemen voor mensen. Het is een nieuwe branche, wat vanzelfsprekend veel vragen met zich mee brengt. Met het delen van onze kennis, zijn we in staat om samen het verschil te maken.

user-avatar
Esther Miedema

Solarfields

Werken bij Solarfields?

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons team en zo bijdragen aan de energietransitie? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Onze diensten

image

Ontwikkelen

image

Financieren

image

Bouwen

image

Beheren

image

Balanceren

Heeft u een vraag over ontwikkelen? Laat uw bericht hier achter.

user-avatar

Contactpersoon:
Niek Tamminga

T. +31 (0)85 30 30 850
E. n.tamminga@solarfields.nl

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields