Solarfields realiseert zonnedaken van A-Z




Zonnepanelen op uw dak? Wij ontzorgen u van A-Z

U heeft dak tot uw beschikking en wilt zowel een bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen als een maximaal rendement behalen met zonnepanelen? Met onze jarenlange ervaring ontzorgen wij u in het gehele proces naar een zonnedak.

Voordat wij zonnepanelen op uw dak plaatsen, onderzoeken wij uw situatie. Is uw dakconstructie sterk genoeg? Hoeveel panelen passen er op de locatie?

Vervolgens vragen wij de benodigde subsidie (SDE++) voor u aan en plaatsen wij de panelen op uw dak(en). Solarfields maakt hierbij gebruik van goed opgeleid personeel. Na de plaatsing blijven we betrokken monitoren wij uw opbrengsten dagelijks. Dit vraagt om vakmanschap. Doe nu De Quickscan om te kijken of uw dak geschikt is.

mockup

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij gebruiken graag uw dakĀ  voor de opwek van duurzame energie. Wij bieden hiervoor de beste prijs tegen eerlijke voorwaarden, werken bij voorkeur samen met lokale partijen en ontzorgen u hierin van A-Z.

Benieuwd wat de waarde is van uw dak? We berekenen het graag vrijblijvend voor u.


Waarom Solarfields?

image

Beste prijs kwaliteit garantie

Solarfields hanteert een volledig transpart model waarbij wij u direct aangeven welke prijs wij voor uw dakoppervlakte kunnen bieden. Geen verborgen kosten voor een maximaal rendement.

image

Volledige ontzorging

Binnen 1 jaar regelen wij voor u alles van A-Z. Van de SDE aanvraag tot aan bouw uw zonnedak. Daarnaast hebben wij veel specialistische kennis van de benodigde verzekeringen. Wij begeleiden u volledig in het regelen van de verzekering voor uw zonnedak.

image

Nazorg

Eenmaal gebouwd, monitoren wij 24/7 de zonnepanelen op uw dak. Technische storingen worden direct verholpen en uw opbrengst is ieder moment van de dag inzichtelijk.

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields