Zonnepanelen op uw dak of parkeerplaats
Dubbelfunctie van uw locatie

De wereld verbeteren met duurzame energie, dat is waar Solarfields voor staat. Dit doen we op verschillende locaties, waaronder grootschalige daken (vanaf 3.000 m2).

Veel dakeigenaren lopen ongemerkt veel opbrengsten mis. Uw dak inzetten voor duurzame energie draagt namelijk niet alleen bij aan een duurzame wereld, maar levert ook een extra inkomen op. Solarfields huurt uw dak voor zonne-energie zonder dat u hier hinder van ondervindt.

Benieuwd wat Solarfields voor u kan betekenen? We komen graag met u in contact.

mockup

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij gebruiken graag uw dak  voor de opwek van duurzame energie. Wij bieden hiervoor de beste prijs tegen eerlijke voorwaarden, werken bij voorkeur samen met lokale partijen en ontzorgen u hierin van A-Z.

Benieuwd wat de waarde is van uw dak? We berekenen het graag vrijblijvend voor u.


Onze kernwaarden

image

Professioneel

Bij Solarfields is de kwaliteit van werken hoog. Wij zijn deskundig en hebben verstand van zaken.

image

Betrouwbaar

Wij zijn te vertrouwen. Wij maken duidelijke, eerlijke afspraken en komen deze na. Wij doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken.

image

Betrokken

Wij zijn gedreven in het realiseren van deze doelen. Wij hebben daarbij altijd oog voor de belangen van anderen en houden daar bewust en actief rekening mee.

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields