image

Beheren

Wanneer het zonnepark operationeel is, verzorgen onze asset managers het beheer en het benodigde onderhoud. Dit doen wij zowel voor onze eigen zonneparken als voor systemen van anderen. Wij monitoren continu alle prestaties van het zonnepark en garanderen een optimaal rendement.

Solarfields blijft betrokken

Ook na de realisatie van een zonneproject blijft Solarfields betrokken. Wij managen, monitoren en onderhouden zowel onze parken als die van derden. Daarbij werken we zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers.

Wij houden de parken in topconditie

Wij verzorgen alle elementen die bij het beheer van een zonnepark komen kijken. Denk hierbij aan de beveiliging van het park, onderhoud van de constructie en het snoeien van bomen en struiken.

Bij grondgebonden zonneparken zorgen wij voor schapen die de plantengroei kort houden door te grazen. Het monitoren van de parken doen wij 24 uur per dag 7 dagen per week. Eventuele storingen hebben wij direct in de gaten en lossen wij snel en adequaat op.

Het monitoren van de opbrengsten van de parken doen wij natuurlijk ook! Dit houden wij zorgvuldig bij en we rapporteren maandelijks over de resultaten.

Een zonnepark beheren wij stap voor stap, hier ziet u in grote lijnen hoe het traject eruit ziet.

1.

Inspecteren oplevering

2.

Afsluiten onderhoudscontracten

3.

Managen park 24/7

4.

Bijhouden prestaties zonnepark

5.

Rapporteren prestaties zonnepark

Ik ben er trots op dat wij tijdens de gehele levensduur van een zonnepark betrokken zijn en blijven. Eén aanspreekpunt voor omwonenden én de inzet van lokaal onderhoud draagt bij aan de maximale participatie waar wij altijd naar streven.

user-avatar

Esther Miedema

Solarfields

Heeft u een vraag over beheren? Neem hier contact met ons op.

user-avatar

Contactpersoon:
Pien van de Klundert

T. +31 (0)85 30 30 850
E. p.vandeklundert@solarfields.nl

Terug naar boven  
x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields