Wieldrechtse Zeedijk – Dordrecht

Solarfields heeft het voornemen om een zonnepark te realiseren tussen het spoortracé Breda-Dordrecht en de snelweg A16, ten noorden van de Wieldrechtse Zeedijk. Het gaat in totaal om een oppervlakte van 7,86 hectare die wordt omsloten door infrastructuur.

Met behulp van meer dan 22.000 panelen, kunnen ruim 2.300 huishoudens van duurzame elektriciteit worden voorzien. Samen met een landschapsarchitect is er een schets van de landschappelijke inpassing opgesteld. Hierbij wordt een landschappelijke en ecologische meerwaarde gecreëerd bij de realisatie van het zonnepark. In onze eerste schetsen is rekening gehouden met veel groen rondom het zonnepark.

De ontwikkeling van een dergelijk zonnepark kan een goede bijdrage leveren aan de duurzaamheidsambities van de gemeente Dordrecht en provincie Zuid-Holland.

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen zijn wij voornemens te plaatsen

fact

0

MWh energieproductie per jaar

fact

0

kg vermeden CO2 per jaar

fact

Nieuws over Wieldrechtse Zeedijk – Dordrecht

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent Wieldrechtse Zeedijk – Dordrecht? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact over Wieldrechtse Zeedijk – Dordrecht

Contactpersoon:
Finn Boeije

T. +31 (0)85 30 30 850
E. f.boeije@solarfields.nl

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields