image

Asset management

We take care of the management of your solar park. As soon as the solar park becomes operational, our asset managers take care of the required maintenance. Solarfields will contract local partners for completing maintenance operations. In addition we will closely monitor whether your park is functioning properly and intervene if and when required. We guarantee you an optimally performing solar park.

Solarfields blijft betrokken

Ook na de realisatie van een zonneproject blijft Solarfields betrokken. Wij managen, monitoren en onderhouden zowel onze parken als die van derden. Daarbij werken we zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers.

Ook zorgen wij bij grondgebonden zonneparken voor schapen die de plantengroei kort houden door te grazen. Wij monitoren de parken 24 uur per dag 7 dagen per week. Eventuele storingen hebben wij direct in de gaten en lossen wij snel en adequaat op.

Wij betrekken de omgeving bij realisatie

Wij verzorgen alle elementen die bij het beheer van een zonnepark komen kijken. Denk hierbij aan de beveiliging van het park, onderhoud van de constructie en het snoeien van bomen en struiken.

Het monitoren van de opbrengsten van de parken doen wij natuurlijk ook! Dit houden wij zorgvuldig bij en we rapporteren maandelijks over de resultaten.

Een zonnepark beheren wij stap voor stap, hier ziet u in grote lijnen hoe het traject eruit ziet.

1

2

3

4

5

Stap 1 : Inspecteren oplevering

I am proud of our completed projects

Gerben Smit

Solarfields

Heeft u een vraag over beheren? Neem hier contact met ons op.

Contactpersoon:
Pien van de Klundert

T. +31 (0)85 30 30 850
E. p.vandeklundert@solarfields.nl

Terug naar boven  
x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields