image

Developing

Solarfields develops solar projects on land, rooftops, former landfill sites and parking places. The distance to and availability of the grid are important factors in determining the suitability of a location. If a location is appropriate we will make a design in that generates as much energy as possible while considering the environment.

mockup

Vraag een analyse aan

Bent u benieuwd of uw perceel geschikt is voor een zonnepark? Vraag hier geheel vrijblijvend een analyse aan!

image

Op de grond

image

Op het dak

image

Andere oplossingen

Onze analyse helpt u de juiste keuze te maken

Wij onderzoeken altijd of een locatie geschikt is voor een zonnepark. Dit doen we met behulp van een uitgebreide analyse. Op deze manier beoordelen wij of uw grond geschikt is en of het financieel rendabel is er een zonnepark te plaatsen.

Diverse factoren bepalen de geschiktheid van grond

Diverse factoren bepalen of een locatie geschikt is voor een zonnepark. Ten eerste is dit de oppervlakte van de locatie. Wij realiseren zonneparken op grond vanaf 5 hectare. Daarnaast onderzoeken we of een zonnepark binnen de omgeving past en aangesloten kan worden op het elektriciteitsnet.

U ontvangt altijd de beste prijs

U ontvangt als grondeigenaar een uitstekende vergoeding voor het zonnepark. Wij bieden altijd de beste prijs tegen de beste voorwaarden en bieden verschillende opties voor de manier van uitbetaling. We bespreken de mogelijkheden graag met u in een persoonlijk gesprek.

Een zonnepark ontwikkelen wij in een aantal stappen, hieronder ziet u alvast in grote lijnen hoe het traject eruit ziet.

1

2

3

4

5

6

Stap 1 : Vastleggen afspraken

I am proud of our completed projects

Gerben Smit

Solarfields

Heeft u een vraag over ontwikkelen? Neem hier contact met ons op.

Contactpersoon:
David de Jong

T. +31 (0)85 30 30 850
E. d.dejong@solarfields.nl

Terug naar boven  
x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields