image

Financing

We take care of financing your solar park. Solarfields has significant experience in financing solar projects and has excellent contacts with prestigious financial institutions in the Netherlands and abroad. We can also take care of your subsidy application (SDE++).

Het realiseren van de financiering is het bewijs dat alles wat er aan vooraf is gegaan goed is geweest.

Wij ondersteunen diverse financieringsvormen

Wij bieden financieringsoplossingen voor grond- en/of dakprojecten. Meestal gaat het om projectfinanciering of de financiering van een portfolio van meerdere projecten.

Onze dienstverlening stemmen wij af op uw wensen. Voorbeelden van onderdelen die wij kunnen verzorgen zijn het selecteren van een bank, adviseurs, regelen van een geschikte verzekering en onderhandelen van financierbare projectovereenkomsten (EPC, O&M, PPA etc.). Indien u ook eigen vermogen nodig heeft voor het project dan kunnen wij ook dat voor u organiseren. Wij financieren uw project.

Wij maken standaard goede afspraken

Door onze ervaring in het financieren van projecten, kunnen onze specialisten snel schakelen. Daarbij maken wij altijd goede afspraken met de partijen waarmee we samenwerken en doen we alleen beloftes die we waar kunnen maken.

Een zonnepark financieren wij stap voor stap, hier ziet u in grote lijnen hoe het traject eruit ziet.

1

2

3

4

5

Stap 1 : Beoordelen project

Esther

Solarfields

Heeft u een vraag over financieren? Laat hier uw bericht achter.

Contactpersoon:
Niels Kruims

T. +31 (0)85 30 30 850
E. n.kruims@solarfields.nl

Terug naar boven  
x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields