Solarfields. Voor u als grondeigenaar
Van veld naar energiebron

In 2014 zijn we met Solarfields gestart om de wereld te verbeteren met duurzame energie. Inmiddels hebben wij al veel succes geboekt met onze professionele, betrouwbare én betrokken werkwijze.

Wij begrijpen namelijk dat de keuze voor een zonnepark een grote beslissing is voor u als grondeigenaar. Wij nemen daarom de tijd om uw situatie goed in kaart te brengen en hierover met u in gesprek te gaan. Dit doen wij vrijblijvend, want alleen op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken.

Benieuwd wat Solarfields voor u kan betekenen? We komen graag met u in contact.

mockup

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij willen samen met de omgeving de leefbaarheid van de wereld verbeteren met duurzame energie. Wij bieden de beste prijs tegen eerlijke voorwaarden, werken bij voorkeur samen met lokale partijen en zijn uw lange termijn partner.

Benieuwd wat de waarde is van uw locatie? We berekenen het graag vrijblijvend voor u.


Onze kernwaarden

image

Professioneel

Bij Solarfields is de kwaliteit van werken hoog. Wij zijn deskundig en hebben verstand van zaken.

image

Betrouwbaar

Wij zijn te vertrouwen. Wij maken duidelijke, eerlijke afspraken en komen deze na. Wij doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken.

image

Betrokken

Wij zijn gedreven in het realiseren van deze doelen. Wij hebben daarbij altijd oog voor de belangen van anderen en houden daar bewust en actief rekening mee.

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields