Duurzame energie biedt goede kansen voor u als grondeigenaar

Solarfields is als producent van duurzame stroom constant op zoek naar geschikte gronden voor een zonnepark. Vul uw gegevens in en wij doen geheel vrijblijvend een vooronderzoek naar zonne-energie op uw gronden.

grond zonnepark icoon

Vraag hier vrijblijvend de vergoeding voor uw grond aan

Naam*
Telefoonnummer
Email*
Adres of locatie van het perceel*
Oppervlakte* (min. 5 Hectare)
Kadasternummer(s)
Markeer de locatie van het perceel:
Vul het gewenste adres in bij Enter a location. Markeer het adres vervolgens op de kaart met het markeer pinnetje . Geef met het teken icoontje aan om welke grond het gaat. Bij Area Drawn wordt de oppervlakte weergegeven.

Ervaren ontwikkelaar

Solarfields is een ervaren ontwikkelaar van grootschalige grondgebonden zonneparken. Wij ontwikkelen zonneparken met een levensduur van 25 tot 30 jaar. Wij verzorgen de gehele ontwikkeling en exploitatie van zonneparken.

Solarfields heeft als marktleider op het gebied van grondgebonden zonneparken in de afgelopen jaren aangetoond een betrouwbare partner voor het realiseren van duurzame energie projecten. Om de energietransitie te versnellen stimuleert Solarfields de ontwikkeling van zonneparken in Nederland. De eerste zonneparken zijn inmiddels gerealiseerd. Wij hebben hierbij de volgende uitgangspunten:  

  • Wij realiseren in goed overleg met omwonenden, grondeigenaren en overheden; 
  • Wij zijn zorgvuldig in procedures; 
  • Wij stimuleren lokale betrokkenheid en werkgelegenheid. 

Inmiddels hebben we een pipeline van meer dan 150 zonneprojecten welke samen ruim 2.000 hectare vertegenwoordigen.