Duurzame energie biedt goede kansen voor u als grondeigenaar

Als ontwikkelaar van grondgebonden zonneparken is Solarfields constant op zoek naar geschikte gronden. Vul uw gegevens in en wij doen geheel vrijblijvend een vooronderzoek naar zonne-energie op uw gronden.

grond zonnepark icoon

Vraag hier vrijblijvend de vergoeding voor uw grond aan

Naam*
Telefoonnummer (optioneel)
Email*
Adres of locatie van het perceel*
Oppervlakte* (min. 5 Hectare)
Kadasternummer(s) (optioneel)

Ervaren ontwikkelaar

Solarfields is een ervaren ontwikkelaar van grootschalige grondgebonden zonneparken. Wij ontwikkelen zonneparken met een levensduur van 25 tot 30 jaar. Wij verzorgen de gehele ontwikkeling en exploitatie van zonneparken.

Onze aanpak
Ons team

Ons team heeft zijn sporen verdiend in de duurzame energie en heeft in de afgelopen 10 jaar meer dan 200 MW aan duurzame projecten gerealiseerd. Solarfields ontwikkelt eigen projecten en biedt ondersteuning bij de realisatie van projecten van anderen. Om de energietransitie te versnellen stimuleert Solarfields, samen met haar partners, de ontwikkeling van zonneparken in Nederland. Onze uitgangspunten om zonneparken te realiseren zijn: goed overleg met omwonenden, grondeigenaren, overheden, zorgvuldigheid in procedures en lokale betrokkenheid. Inmiddels hebben wij een pipeline van 50 zonneprojecten welk een geĆÆnstalleerd vermogen vertegenwoordigt van meer dan 750 MWp.

Cookies

Wijzig je cookie-instellingen of bekijk onze privacyverklaring

Privacyverklaring | sluiten
instellingen