Jij de ambitie.
Wij de mogelijkheden. Samen de zn.

Jouw zonnedak starten of versnellen

Als marktleider van grootschalige zonneprojecten weten wij dat er veel komt kijken bij de realisatie van een zonneproject. Of het nu op dak is of op grond, het is een lang traject met vele uitdagingen, daar weten wij inmiddels alles vanaf. Wij ondersteunen jouw duurzame initiatief met onze kennis en expertise. Daar waar jij het nodig hebt.

De praktijk laat zien dat er ongelooflijk veel initiatieven zijn om zonnedaken te bouwen, maar dat het niet altijd even makkelijk is. Als pandeigenaar zit je namelijk niet te wachten op nog meer papierwerk, laat staan gedoe. Gelukkig kunnen we bij Solarfields je ontzorgen waar nodig. Zo kan jij ondernemen onder je dak en ondernemen wij op je dak. Zo ben jij duurzaam bezig zonder gedoe.

Vijf diensten in vijf oplossingen

Wij hebben onze dienstverlening verdeeld in vijf fasen voor dakprojecten: ontwikkelen, financieren, bouwen, beheren en balanceren. We kunnen samenwerken in alle stappen, een gedeelte of één van de stappen.

Heb je advies nodig over jouw dakconstructie? Dan zorgen wij daarvoor. Zoek je iemand die het zonnedak kan bouwen of de verzekeringen in orde maakt? Wij regelen het. Een zonnedak-beheerder nodig? Je snapt het al. Jij bepaalt waar je ons voor inschakelt, wij staan voor je klaar!

Eén van de meest voorkomende redenen dat een dak-project niet doorgaat, is dat het beoogde dak niet constructief is onderzocht en daarmee niet sterk genoeg blijkt te zijn voor alle aangevraagde panelen. Daarnaast zien we dat ontwikkelaars worden verrast door de hoge kosten, bijvoorbeeld voor een dure grootverbruiksaansluiting op het net. Ook zijn afspraken met diverse partijen niet altijd even duidelijk en wordt soms op het laatste moment de stekker eruit getrokken. Zonde! Solarfields helpt jou en jouw energieproject graag een stap verder.

Waarom deze mogelijkheden?

We hebben een ambitieuze doelstelling. Wij willen ervoor zorgen dat 1 miljoen huishoudens in 2030 duurzame energie gebruiken. Om dit te bereiken, moeten we nu – samen met jou – stappen zetten. Op een manier die meerwaarde heeft voor ons beide. Alleen samen kunnen we werken aan een duurzame toekomst! Lees hier meer over Solarfields.

Direct contact met ons?

Bel met ons tijdens kantooruren of stuur ons een e-mail