Wat zijn de realisatiemogelijkheden van een zonnedak?

Iedere ondernemer is anders. De één wil maximaal rendement en regelt alles zelf, de ander wil volledig ontzorgd worden en is tevreden met een iets lager rendement. We helpen je in beide gevallen. Onze samenwerking stemmen we af op jouw wensen bij de realisatie van je zonnedak.

  • Je kunt jouw dak verhuren aan Solarfields waarbij wij alles regelen.
  • Ook kun je je eigen dak-project starten.

Wij ondersteunen waar jij ons nodig hebt. Welke keuze je ook maakt: wij blijven altijd naast je staan. Zo profiteren we samen van de zon!

Mijn dak verhuren (meest gekozen optie)

Bij de verhuur van jouw dak aan Solarfields hoef je zelf niet te investeren. Wij regelen de zonnepanelen, de vergunningen waar nodig en leggen het zonnedak aan. Daarnaast doen we het onderhoud en beheer én investeren we in het zonnedak. Zo ontzorgen wij jou volledig. Gaat er iets mis op het dak, zoals een niet-werkend paneel of een storing? Wij lossen het op. Tevens ontvang je direct vanaf de eerste maand jouw huuropbrengst en heb jij minimaal 16 jaar lang zekerheid van deze extra inkomsten. Wij houden al die tijd jouw zonnedak in topconditie. 

Zo heb jij geen omkijken naar de realisatie van het zonnedak. Kortom: wij regelen alles.

Mijn eigen zonnedak-project starten

Wanneer je een eigen project start met zonnepanelen op het dak, kunnen we jou bij Solarfields ondersteunen. We kunnen mee-investeren, adviseren bij subsidieaanvragen, regelen de bouw van jouw zonnedak en onderhouden en beheren het zonnedak. Solarfields staat open voor verschillende vormen van samenwerking!

Je bent op deze manier geheel of gedeeltelijk eigenaar van je zonnedak. Je hebt hierbij een hoger rendement dan bij de verhuur van het dak. Solarfields ondersteunt je in de realisatie waar nodig. 

”Bij het realiseren van een zonnedak bieden wij ook echt maatwerk aan. Te denken valt aan: het zonnedak combineren met de installatie van een aantal laadpalen, extra isolatie en ledverlichting, maar ook aan de opslag van elektriciteit zodra het economisch en technisch haalbaar is.” – Claire den Hertog

Claire den Hertog

Groene stroom

De groene stroom die wij op jouw dak opwekken kunnen wij onder het dak leveren. Afhankelijk van een aantal randvoorwaarden kan dit een interessante keuze zijn.

Laadpalen

Door het zonnedak te combineren met de installatie van een aantal (openbare) laadpalen kunnen wij jouw businesscase verder verbeteren.

Ledverlichting, isolatie en opslag

Aanvullend kunnen wij je helpen jouw pand verder te verduurzamen. Denk hierbij aan isolatie, ledverlichting maar ook aan de opslag van elektriciteit zodra het economisch en technisch haalbaar is.

Meer weten? Download hier de meest gestelde vragen!

Iedere ondernemer is anders. De een wil maximaal rendement en regelt alles zelf, de ander wil volledig ontzorgd worden en is tevreden met een iets lager rendement. Je kunt jouw dak voor zonnepanelen verhuren aan Solarfields waarbij wij alles regelen. Je kunt ook een eigen zonnedak-project starten. Dan ondersteunen we je waar jij ons nodig hebt. Maar we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Die beantwoorden we.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zero55 Zero55 zonnepanelen