MOJO – Solarcarport Biddinghuizen

Solarfields en Lowlands starten in november van dit jaar met de bouw van de grootste solar carport ter wereld. Het zonnepark wordt gebouwd op het parkeerterrein van Lowlands en beslaat een oppervlakte van 35 hectare.

De solar carport wordt in mei 2021 operationeel en bestaat uit 90.000 zonnepanelen waarmee jaarlijks zo’n 35.000.000 kWh elektriciteit wordt geproduceerd. Dit staat gelijk aan de stroom die 10.000 huishoudens jaarlijks gebruiken of aan 100 festivalweekenden.

Door de solar carport parkeren bezoekers straks overdekt én levert het parkeerterrein tegelijkertijd duurzame energie op. Een perfect voorbeeld van dubbel ruimtegebruik!

Lees hier het persbericht.

Ook zonnepanelen op uw (grootschalige) dak of parkeerplaats? Kijk hier voor meer informatie of vraag direct een quickscan aan!

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen zijn wij voornemens te plaatsen

fact

0

MWh energieproductie per jaar

fact

0

kg vermeden CO2 per jaar

fact

Nieuws over MOJO – Solarcarport Biddinghuizen

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent MOJO – Solarcarport Biddinghuizen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact over MOJO – Solarcarport Biddinghuizen

user-avatar

Contactpersoon:
Joshua van Middelkoop

T. +31 (0)85 30 30 850
E. j.vanmiddelkoop@solarfields.nl

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields