Ecologisch onderzoek op onze zonneparken

Wij vinden het ecologische aspect bij de ontwikkeling van een zonnepark enorm belangrijk. We houden hier op verschillende manieren rekening mee bij onze projecten. Bij zonnepark Sinnegreide hebben we bijvoorbeeld een bloemenmengsel gestrooid en een openbare fruitboomgaard aangelegd om de bijenpopulatie een handje te helpen.


22/05/2019

Wij vinden het ecologische aspect bij de ontwikkeling van een zonnepark enorm belangrijk. We houden hier op verschillende manieren rekening mee bij onze projecten. Bij zonnepark Sinnegreide hebben we bijvoorbeeld een bloemenmengsel gestrooid en een openbare fruitboomgaard aangelegd om de bijenpopulatie een handje te helpen. Daarnaast vinden we ook onderzoek erg belangrijk.

Onlangs hebben een aantal studenten van Utrecht University daarom veldonderzoek uitgevoerd op onze zonneparken. Zij onderzoeken wat de effecten zijn van het zonnepark op de biodiversiteit en bodemkwaliteit. We hopen snel de resultaten met jullie te delen!

Ecologisch-onderzoek-op-onze-zonneparken

Ook interessant voor u?

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields