Informatieavond Marum

De gemeente Marum en Solarfields zijn zeer tevreden over de informatieavond die dinsdag 8 juni in het gemeentehuis is geweest. Ruim 80 belangstellenden zijn geïnteresseerd op de informatieverstrekking over het zonnepark afgekomen.


09/06/2016

De gemeente Marum en Solarfields zijn zeer tevreden over de informatieavond die dinsdag 8 juni in het gemeentehuis is geweest. Ruim 80 belangstellenden zijn geïnteresseerd op de informatieverstrekking over het zonnepark afgekomen. Naast de vele enthousiaste suggesties zijn er vragen gesteld over de precieze locatie, de wijze waarop het park in de omgeving wordt ingepast en welke participatiemogelijkheden er zijn. Verschillende medewerkers van zowel de gemeente als Solarfields hebben deze vragen beantwoord en suggesties voor verbetering genoteerd. Naar aanleiding van deze input gaat Solarfields in overleg met de gemeente over eventuele aanpassing van de plannen. Vervolgens zal de ruimtelijke procedure gestart worden.

Ook interessant voor u?

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields