Jij kunt profiteren.
Wij doen het beheren. Samen de zn.

Participatiemogelijkheid zonnepark Molenwaard geopend

19 juni 2020

We zijn trots dat zonnepark Molenwaard nu duurzame energie produceert. Het is een ongelooflijk mooi project met een flinke duurzame impact. Wij bieden nu de mogelijkheid om mee te participeren. Voor inwoners van de gemeente Midden Groningen is er zelfs extra burenvoordeel, waardoor het nog gunstiger is om deel te nemen.

Het opwekken van duurzame energie doen wij uiteindelijk samen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te investeren in zonnepark Molenwaard via het platform ZonnepanelenDelen. ZonnepanelenDelen is marktleider in investeringen in zonne-energie en hebben eerder 100 vergelijkbare zonne-energieprojecten mogelijk gemaakt.  Inwoners van de gemeente Midden Groningen krijgen gedurende 3 weken voorrang op om ZonneDelen te kopen. Je kunt investeren via www.zonnepanelendelen.nl/molenwaard.

Omdat het om een financieel product gaat, verwijzen wij je graag naar het informatiememorandum op de actiepagina. Deze beschrijft alle voorwaarden en mogelijke risico’s. We raden je aan om deze documentatie goed door te lezen voordat je besluit te investeren.