Solarfields Groningen verhuist naar nieuwe locatie

17 januari 2020

Solarfields, producent van duurzame energie, werkt vanaf vandaag vanaf een nieuwe locatie aan de energietransitie. Deze nieuwe locatie is in de buurt van het hoofdstation gelegen en biedt meer ruimte aan medewerkers.

Groei Solarfields
Afgelopen jaar heeft Solarfields een enorme groei meegemaakt. Het bedrijf heeft twee nieuwe vestigingen geopend in Arnhem en Rotterdam. Daarnaast is ook locatie Groningen uitgebreid in haar personeelsbestand. Omdat het pand aan de Leonard Springerlaan hierdoor niet meer voldoende ruimte kon bieden, is er besloten te verhuizen naar het pand aan de Emmasingel.

Verduurzaming
De missie van Solarfields is om de wereld te verbeteren met duurzame energie. In dit kader past het ook om kritisch naar haar eigen CO2 footprint te kijken en, waar mogelijk, deze zo klein mogelijk maken. Ten aanzien van mobiliteit is het streven ernaar om enkel elektrisch, met openbaar vervoer of per fiets te reizen. Allemaal op basis van het principe:New way of moving for a better world. De nieuwe kantoorlocatie bevindt zich daarom op loopafstand van het station.

Solarfields
Solarfields is een producent van duurzame energie en realiseert zonne-energie systemen. Het bedrijf is marktleider op het gebied van grootschalige grondgebonden zonneparken. Solarfields realiseert zonneprojecten op verschillende type locaties zoals grond, daken, oude vuilstortlocaties en parkeerplaatsen. Allemaal met het doel om Nederland verder te verduurzamen in 2030 schone energie te leveren aan 1 miljoen huishoudens.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!