image

Ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van een zonnepark starten wij met het bekijken of uw locatie geschikt is voor zonnepanelen en wat de mogelijkheden en potentiële opbrengsten zijn. Ook maken we een ontwerp voor het project en plannen we de bouw. Al in dit eerste stadium van het project, worden alle belanghebbenden betrokken, om zo te zorgen voor voldoende draagvlak.

mockup

Vraag geheel vrijblijvend de vergoeding voor uw grond of dak aan

Een zonnepark op uw grond(en) of dak kan zeer interessant zijn. Bent u wellicht eigenaar van een toekomstige zonneparklocatie? Wilt u weten of u een hogere jaarlijkse vergoeding kunt krijgen voor uw grond of dak? We komen graag met u in contact. Wij doen geheel vrijblijvend een voorstudie en bespreken vervolgens samen met u de mogelijkheden en vervolgstappen.

image

Op de grond

image

Op het dak

image

Andere oplossingen

Onze analyse helpt u de juiste keuze te maken

Wij onderzoeken altijd of een locatie geschikt is voor een zonnepark. Dit doen we met behulp van een uitgebreide analyse. Op deze manier beoordelen wij of uw grond geschikt is en of het financieel rendabel is er een zonnepark te plaatsen.

Diverse factoren bepalen de geschiktheid van grond

Diverse factoren bepalen of een locatie geschikt is voor een zonnepark. Ten eerste is dit de oppervlakte van de locatie. Wij realiseren zonneparken op grond vanaf 5 hectare. Daarnaast onderzoeken we of een zonnepark binnen de omgeving past en aangesloten kan worden op het elektriciteitsnet.

U ontvangt altijd de beste prijs

U ontvangt als grondeigenaar een uitstekende vergoeding voor het zonnepark. Wij bieden altijd de beste prijs tegen de beste voorwaarden en bieden verschillende opties voor de manier van uitbetaling. We bespreken de mogelijkheden graag met u in een persoonlijk gesprek.

Een zonnepark ontwikkelen wij in een aantal stappen, hieronder ziet u alvast in grote lijnen hoe het traject eruit ziet.

1.

Vastleggen afspraken

2.

Ontwerpen zonnepark

3.

Betrekken omgeving

4.

Aanvragen vergunning

5.

Vastleggen financiering

6.

Tekenen zakelijk recht

Bij het ontwerp van een zonnepark gaan wij altijd met omwonenden in gesprek.

user-avatar

Lylian Dwarskasing

Solarfields

Heeft u een vraag over ontwikkelen? Neem hier contact met ons op.

user-avatar

Contactpersoon:
Niek Tamminga

T. +31 (0)85 30 30 850
E. n.tamminga@solarfields.nl

Terug naar boven  
x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields