image

Ontwikkelen

Wij ontwikkelen zonprojecten op onder andere grond, daken, oude vuilstortlocaties en parkeerplaatsen. Belangrijk voor bepaling van de geschiktheid van een locatie zijn bestemming en afstand tot het elektriciteitsnet. Als een locatie geschikt is, ontwerpen wij het zonnepark zo, dat deze zoveel mogelijk energie opwekt en rekening houdt met de omgeving. Omdat wij draagvlak en acceptatie belangrijk vinden, betrekken wij alle belanghebbenden al in een vroeg stadium bij het project.

mockup

Vraag een analyse aan

Bent u benieuwd of uw perceel geschikt is voor een zonnepark? Vraag hier geheel vrijblijvend een analyse aan!

image

Op de grond

image

Op het dak

image

Andere oplossingen

Onze analyse helpt u de juiste keuze te maken

Wij onderzoeken altijd of een locatie geschikt is voor een zonnepark. Dit doen we met behulp van een uitgebreide analyse. Op deze manier beoordelen wij of uw grond geschikt is en of het financieel rendabel is er een zonnepark te plaatsen.

Diverse factoren bepalen de geschiktheid van grond

Diverse factoren bepalen of een locatie geschikt is voor een zonnepark. Ten eerste is dit de oppervlakte van de locatie. Wij realiseren zonneparken op grond vanaf 5 hectare. Daarnaast onderzoeken we of een zonnepark binnen de omgeving past en aangesloten kan worden op het elektriciteitsnet.

U ontvangt altijd de beste prijs

U ontvangt als grondeigenaar een uitstekende vergoeding voor het zonnepark. Wij bieden altijd de beste prijs tegen de beste voorwaarden en bieden verschillende opties voor de manier van uitbetaling. We bespreken de mogelijkheden graag met u in een persoonlijk gesprek.

Een zonnepark ontwikkelen wij in een aantal stappen, hieronder ziet u alvast in grote lijnen hoe het traject eruit ziet.

1

2

3

4

5

6

Stap 1 : Vastleggen afspraken

Solarfields heeft in Franeker zonnepark de Kie gerealiseerd. Contacten hierover zijn altijd professioneel en deskundig geweest. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking. Daarnaast heeft Solarfields goede zorg besteed aan het overleg en inspraak met de omgeving.

Waadhoeke

Heeft u een vraag over ontwikkelen? Neem hier contact met ons op.

Contactpersoon:
Niek Tamminga

T. +31 (0)85 30 30 850
E. n.tamminga@solarfields.nl

Terug naar boven  
x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields