Wij sluiten aan op uw wensen

Solarfields biedt diverse oplossingen

Wij ontwikkelen zonne-systemen van A tot Z. Dit betekent dat wij alle activiteiten uitvoeren die nodig zijn voor een zonneproject. Deze diensten bieden wij ook los aan derden aan. Heeft u bijvoorbeeld al een vergunning en bent u op zoek naar financiering of heeft u al een zonnepark gebouwd en bent u op zoek naar een beheerder? Wij helpen u graag!

image

Ontwikkelen

Wij ontwikkelen zonprojecten op onder andere grond, daken, oude vuilstortlocaties en parkeerplaatsen. Belangrijk voor bepaling van de geschiktheid van een locatie zijn bestemming en afstand tot het elektriciteitsnet. Als een locatie geschikt is, ontwerpen wij het zonnepark zo, dat deze zoveel mogelijk energie opwekt en rekening houdt met de omgeving. Omdat wij draagvlak en acceptatie belangrijk vinden, betrekken wij alle belanghebbenden al in een vroeg stadium bij het project.
image

Financieren

Wij organiseren graag de financiering voor uw zonnepark. Solarfields heeft veel ervaring opgedaan met het financieren van zonneprojecten en heeft uitstekende contacten met de grote financiƫle instellingen in binnen- en buitenland. Tevens kunnen wij uw subsidieaanvraag (SDE++) verzorgen.
Na het winnen van de tender, heeft Solarfields samen met ib vogt het zonnepark op onze voormalige afvalberg aangelegd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

user-avatar

Avri

image

Bouwen

Uw zonnepark door ons laten bouwen? Samen met onze ervaren partner ib vogt hebben wij tientallen zonneparken gebouwd, waaronder diverse in Nederland. Als verantwoordelijk en betrokken projectmanager verzorgen wij de volledige inkoop en constructie, zodat uw park na een korte bouwperiode volledig operationeel is.
image

Beheren

U kunt uw zonnepark door ons laten beheren. Wanneer het zonnepark operationeel is, verzorgen onze asset managers het beheer en het benodigde onderhoud. Dit doen wij zo veel mogelijk met lokale samenwerkingspartijen. Daarnaast houden wij nauwlettend in de gaten of uw zonnepark goed functioneert en grijpen in wanneer nodig. Wij zorgen voor een optimaal presterend zonnepark.
image

Balanceren

Hernieuwbare energiebronnen, zoals de zon, produceren niet constant. Dat betekent dat ze niet altijd evenveel energie leveren en er dus soms overschotten of tekorten zijn. Daarom realiseren we balancering oplossingen zoals cablepooling en systemen om energie tijdelijk op te slaan, zodat we duurzame energie nog beter kunnen inzetten.
Terug naar boven  
x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields