Solarfields. Een integraal duurzaam energiebedrijf

Solarfields, een ervaren speler in de zonne-energie

Solarfields is opgericht in 2014 en is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren speler. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden grootschalige zonneprojecten op diverse locaties in Nederland. Op het gebied van grondgebonden zonneparken zijn wij marktleider. Wij ontwikkelen meer dan 120 zonneparken met een gezamenlijk oppervlak van 2.000 hectare.

Samen de wereld verbeteren met duurzame energie

Wij maken de energietransitie concreet door inzet van de nieuwste technieken en ontwikkeling van zonne-energie systemen. Dit doen wij altijd voor de beste prijs, tegen eerlijke voorwaarden.

Het is onze ambitie om in 2029 4.000 MWp aan vermogen te hebben geïnstalleerd. Dit is circa 20% van de doelstelling van de Nederlandse overheid. We leggen de lat dus hoog en werken met een gedreven, deskundig team om deze doelstelling te bereiken.

Onze werkwijze is duurzaam, persoonlijk en betrokken

Wij werken samen met lokale partijen en zijn uw lange termijn partner. De volgende onderwerpen kenmerken onze werkwijze: Duurzame samenwerking Wij ontzorgen van A-Z. Dit betekent dat wij alle activiteiten op ons nemen. Van ontwerpen van het zonnepark, aanvragen van subsidie, tot en met bouw en onderhoud van het park. Wij regelen het allemaal! Persoonlijke benadering Voor elk project hebben wij een duidelijk contactpersoon bij wie u terecht kunt voor alle vragen over uw zonnepark. Gedurende de looptijd zijn én blijven wij uw eerste aanspreekpunt. Draagvlak en acceptatie Wij vinden het belangrijk dat onze zonneparken aansluiten bij de wensen en ideeën van de omgeving. Voldoende draagvlak voor een zonnepark is daarom voor ons essentieel.

Onze kernwaarden staan centraal

image

Professioneel

Bij Solarfields is de kwaliteit van werken hoog. Wij zijn deskundig en hebben verstand van zaken.

image

Betrouwbaar

Wij zijn te vertrouwen. Wij maken duidelijke, eerlijke afspraken en komen deze na. Wij doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken.

image

Betrokken

Wij zijn te vertrouwen. Wij maken duidelijke, eerlijke afspraken en komen deze na. Wij doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken.

Onze diensten

Alles wat wij doen bij Solarfields, ligt in lijn met onze persoonlijke doelstellingen en motivatie. Deze harmonie zorgt voor daadkracht en ongelooflijk veel plezier.

user-avatar
David de Jong

Solarfields

team

Team

Wij werken vanuit vier kantoren in Nederland. Vanuit Groningen, Rotterdam, Arnhem en Eindhoven bedienen wij alle provincies in Nederland. Ons team bestaat uit onder andere netexperts, business developers, financieel specialisten, omgevingsmanagers, bouwopzichters, juristen en projectmanagers. Wij staan klaar om energieprojecten te realiseren!

team

Werken bij Solarfields?

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons team en zo bijdragen aan de energietransitie? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Terug naar boven  
x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields