Een integraal duurzaam energiebedrijf

Een ervaren speler in de zonne-energie

Solarfields is opgericht in 2014 en is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren speler. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden grootschalige zonneprojecten op diverse locaties in Nederland. Op het gebied van grondgebonden zonneparken zijn wij marktleider.

Wij ontwikkelen meer dan 120 zonneparken met een gezamenlijk oppervlak van 2.000 hectare.

Samen de wereld verbeteren met duurzame energie

Wij maken de energietransitie concreet door inzet van de nieuwste technieken en ontwikkeling van zonne-energie systemen. Dit doen wij altijd voor de beste prijs, tegen eerlijke voorwaarden.

Het is onze ambitie om in 2029 4.000 MWp aan vermogen te hebben geïnstalleerd. Dit is circa 20% van de doelstelling van de Nederlandse overheid. We leggen de lat dus hoog en werken met een gedreven, deskundig team om deze doelstelling te bereiken.

Onze kernwaarden staan centraal

image

Professioneel

Bij Solarfields is de kwaliteit van werken hoog. Wij zijn deskundig en hebben verstand van zaken.

image

Betrouwbaar

Wij zijn te vertrouwen. Wij maken duidelijke, eerlijke afspraken en komen deze na. Wij doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken.

image

Betrokken

Wij zijn te vertrouwen. Wij maken duidelijke, eerlijke afspraken en komen deze na. Wij doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken.

Alles wat wij doen, ligt in lijn met onze persoonlijke doelstellingen en motivatie. Deze harmonie zorgt voor daadkracht en ongelooflijk veel plezier.

user-avatar

David de Jong

Solarfields

Terug naar boven  
x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields