Solarfields is voornemens een zonnepark te realiseren ten zuiden van het dorp Biddinghuizen. Het projectgebied maakt deel uit van het recreatiegebied Dorhout Mees. Het wordt aan de noordkant begrenst door het open agrarisch gebied, aan de west- en oostkant door een boscomplex. Aan de zuidkant ligt het tussen de Strandgaperweg de Harderdijk een golfbaan en natuurgebied. Het park is op dit moment met 125 MWp de grootste van Nederland en draagt bij aan de doelstellingen die binnen gemeente Dronten gesteld zijn. De gemeente Dronten, als één van de Millenniumgemeenten, heeft namelijk de ambitie om te leiden naar een duurzame (wereld)samenleving. De provincie streeft er naar om in 2020 energie-neutraal te zijn.

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen zijn wij voornemens te plaatsen
fact

0

kWh energieproductie per jaar
fact

0

KG vermeden CO2 per jaar
fact

Nieuws over Dorhout Mees – Biddinghuizen

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent Dorhout Mees – Biddinghuizen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact opnemen over Dorhout Mees – Biddinghuizen

Contactpersoon:
Niek Tamminga

T. +31 (0)85 30 30 850
E. n.tamminga@solarfields.nl

Heeft u een vraag over dit park? Wilt u een melding maken, of een suggestie doen met betrekking tot Dorhout Mees – Biddinghuizen? Laat uw bericht hier achter.

Terug naar boven  
x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields