De Watering – Coevorden

Solarfields, de gemeente Coevorden, Energiecoöperatie Coevorden (ECC), Parkmanagement Coevorden (PMC), EcotecWorld hebben een intentieovereenkomst getekend voor het realiseren van een zonnepark op locatie De Watering in Coevorden. Hiermee kan een duurzame invulling worden gegeven aan de locatie aan de westkant van de N34. Uniek aan het project is dat het niet alleen gericht is op het lokaal opwekken van duurzame energie, maar dat de inwoners en bedrijven van de gemeente breed bij het project worden betrokken. Zo kunnen bedrijven en inwoners investeren, worden lokale bedrijven bij de uitvoering betrokken en worden er werkervaringstrajecten en schoolprojecten aan gekoppeld. Coevorder partijen hebben de handen ineengeslagen en onder regie van de gemeente Coevorden een consortium opgericht dat uitvoering gaat geven aan de plannen.

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen geplaatst

fact

0

MWh energieproductie per jaar

fact

0

kg vermeden CO2 per jaar

fact

Nieuws over De Watering – Coevorden

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent De Watering – Coevorden? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact over De Watering – Coevorden

user-avatar

Contactpersoon:
Lylian Dwarskasing

T. +31 (0)85 30 30 850
E. l.dwarskasing@solarfields.nl

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields