Zonnedijk – Eemshaven

Op de dijk ten zuiden van de Eemshaven in de gemeente Eemsmond wordt een zonnepark gerealiseerd van 19.000 panelen. De dijk is eigendom van Groningen Seaports en de dijk heeft geen functie meer als waterkering. Op de dijk staat verder nog een aantal windmolens van RWE/Essent en wordt momenteel begraasd door schapen. De aanvraag voor een omgevingsvergunning is in voorbereiding en zal binnenkort worden ingediend. Omwonenden zullen in detail worden geïnformeerd alvorens de aanvraag wordt ingediend.

Het zonnepark zal worden aangesloten op het netwerk via een inkoopstation van Enexis welke zich bevindt in de Eemshaven.

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen plaatsen wij momenteel

fact

0

MWh energieproductie per jaar

fact

0

kg vermeden CO2 per jaar

fact

Nieuws over Zonnedijk – Eemshaven

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent Zonnedijk – Eemshaven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact opnemen over Zonnedijk – Eemshaven

user-avatar

Contactpersoon:
Niek Tamminga

T. +31 (0)85 30 30 850
E. n.tamminga@solarfields.nl

Heeft u een vraag over dit park? Wilt u een melding maken, of een suggestie doen met betrekking tot Zonnedijk – Eemshaven? Laat uw bericht hier achter.

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields