Kloosterlaan – Farmsum

De vuilstort Kloosterlaan is in 1978 in gebruik genomen en in 1997 is het laatste afval gestort. De vuilstort is op dit moment dus niet meer in gebruik. De vuilstort is voorzien van een dichte eindafwerking waarvoor een nazorgplan is opgesteld waarin wordt weergegeven hoe de vuilstort wordt gemonitoord,  gecontroleerd en onderhouden. De vuilstort is gelegen aan de Warvenweg te Farmsum op meer dan 2 kilometer ten zuiden van het industriegebied van Delfzijl en op circa 650 meter ten zuiden van de N992. De vuilstort bestaat uit 2 delen. Het zuidelijke deel ligt op een hoogte van circa 8 meter boven NAP en het noordelijke deel ligt op circa 16 meter boven NAP. Rondom de vuilstort staan de windmolens van het windpark Delfzijl-zuid waardoor het zonnepark mooi past in het huidige energielandschap.

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen zijn wij voornemens te plaatsen

fact

0

MWh energieproductie per jaar

fact

0

kg vermeden CO2 per jaar

fact

Nieuws over Kloosterlaan – Farmsum

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent Kloosterlaan – Farmsum? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact over Kloosterlaan – Farmsum

user-avatar

Contactpersoon:
Niek Tamminga

T. +31 (0)85 30 30 850
E. n.tamminga@solarfields.nl

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields