Alberdaheerd – Marum

Solarfields heeft in 2018 samenwerking met de gemeente Marum het zonnepark gerealiseerd. Het park is in november geopend en in oktober 2018 in gebruik genomen.

De omwonenden en de inwoners van de gemeente Marum is de mogelijkheid geboden om te participeren in het zonnepark. Daarnaast zijn de omwonenden actief betrokken bij de aanleg en inpassing van het park. De inpassing van het zonnepark was een erg belangrijk aspect, gezien het zonnepark naast een nieuw te bouwen woonwijk ligt. De bestaande landschapselementen en structuren zijn gebruikt om het zonnepark aan het zicht van de woonwijk te onttrekken.

Zonnepark Marum is circa 11 hectare groot en in totaal zijn er 27.216 zonnepanelen geplaatst die een vermogen van 8,981MWp leveren. Dat betekent dat jaarlijks ruim 2.900 huishoudens worden voorzien van groene stroom. Zonnepark Marum levert hiermee een mooi aandeel aan de duurzame energiedoelstellingen van gemeente Marum.

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen geplaatst

fact

0

MWh energieproductie per jaar

fact

0

kg vermeden CO2 per jaar

fact

Nieuws over Alberdaheerd – Marum

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent Alberdaheerd – Marum? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact over Alberdaheerd – Marum

user-avatar

Contactpersoon:
Niek Tamminga

T. +31 (0)85 30 30 850
E. n.tamminga@solarfields.nl

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields