Aa Stroom – Pekela

Solarfields is op dit moment bezig met de realisatie van zonnepark Aa-stroom. De grondeigenaar en de gemeente Pekela hebben ons benaderd om de mogelijkheden van een zonnepark te onderzoeken. Het perceel, gelegen aan bedrijventerrein Aa-stroom, had hiervoor geen functie. Met de komst van een zonnepark ontstaat opnieuw bedrijvigheid doordat er wordt gebouwd en het park gedurende minimaal 25 jaar wordt onderhouden. Solarfields heeft voor het zonnepark in samenwerking met het provinciaal bouwheerschap een landschappelijk inpassingsplan gemaakt. Om het park in te passen, is een aardenwal aangebracht die zal worden ingezaaid met een bloemrijk mengsel

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen plaatsen wij momenteel

fact

0

MWh energieproductie per jaar

fact

0

kg vermeden CO2 per jaar

fact

Nieuws over Aa Stroom – Pekela

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent Aa Stroom – Pekela? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact opnemen over Aa Stroom – Pekela

user-avatar

Contactpersoon:
Henk Groenewold

T. +31 (0)85 30 30 850
E. h.groenewold@solarfields.nl

Heeft u een vraag over dit park? Wilt u een melding maken, of een suggestie doen met betrekking tot Aa Stroom – Pekela? Laat uw bericht hier achter.

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields