Scaldia – Vlissingen

In de provincie Zeeland heeft Solarfields in 2018 in samenwerking met ib vogt zonnepark Scaldia in Vlissingen gerealiseerd. Het zonnepark is ontwikkeld door Solarpark Zeeland. Het zonnepark heeft een opgesteld vermogen van 54,5 megawatt-piek waarmee jaarlijks ruim 14.000 huishouden van duurzame energie worden voorzien.  Zonnepark Scaldia beslaat een oppervlakte van 38 hectare, dit is ongeveer gelijk aan 76 voetbalvelden.  Zonnepark Scaldia is hiermee een van de grootste zonneparken in Nederland.

Het park bevindt zich rond het havengebied van Vlissingen, binnen de gemeenten Vlissingen en Borssele. Het park is in november afgelopen jaar officieel geopend. De opening was een groot succes. Het park werd door middel van een handdruk op een rode knop officieel geopend. De realisatie van dit park heeft een grote bijdrage geleverd en aan de duurzaamheidsdoelstellingen van zowel de betrokken gemeenten als de provincie Zeeland.

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen geplaatst

fact

0

MWh energieproductie per jaar

fact

0

kg vermeden CO2 per jaar

fact

Nieuws over Scaldia – Vlissingen

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent Scaldia – Vlissingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact over Scaldia – Vlissingen

Contactpersoon:
Finn Boeije

T. +31 (0)85 30 30 850
E. f.boeije@solarfields.nl

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields