De projectlocatie is gelegen ten zuiden van Avebe Ter Apelkanaal. De bestaande landschappelijke elementen worden behouden en waar mogelijk versterkt. Rondom het zonnepark zal er een bosstructuur worden ingeplant. De projectlocatie heeft een grootte van ongeveer 42 hectare. Hier kunnen circa 120.000 zonnepanelen op geïnstalleerd worden. Met een vermogen van ongeveer 50 MWp kunnen hier 15.000 huishoudens mee voorzien worden van durrzame elektriciteit.

De ontwikkeling van dit zonnepark kan een goede bijdrage leveren aan de duurzaamheidsambities van de gemeente Westerwolde en de provincie Groningen.

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen zijn wij voornemens te plaatsen
fact

0

MWh energieproductie per jaar
fact

0

kg vermeden CO2 per jaar
fact

Nieuws over De Schaalberg – Westerwolde

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent De Schaalberg – Westerwolde? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact opnemen over De Schaalberg – Westerwolde

user-avatar

Contactpersoon:
Lylian Dwarskasing

T. +31 (0)85 30 30 850
E. l.dwarskasing@solarfields.nl

Heeft u een vraag over dit park? Wilt u een melding maken, of een suggestie doen met betrekking tot De Schaalberg – Westerwolde? Laat uw bericht hier achter.

Terug naar boven  
x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields