Ter Apel N366 – Westerwolde

De projectlocatie is gelegen in Ter Apelkanaal langs de N366. Het project ligt in de gemeente Westerwolde, maar ook vlakbij gemeente Borger-Odoorn. Tijdens de eerste bewonersavond zijn de plannen toegelicht en besproken met omwonenden. Binnenkort is de tweede bewonersavond om de plannen in detail te bespreken. De locatie is 30 hectare groot. Hier kunnen ongeveer 90.000 zonnepanelen op geïnstalleerd worden. De opwek hiervan staat ongeveer gelijk aan het verbruik van 10.000 huishoudens. In de eerste Landschappelijke schets, opgesteld door LAOS landschapsarchitecten, worden de bestaande sloten behouden. Aan de westzijde zal een dijk geplaatst worden om de zonnepanelen uit het zicht te onttrekken. Door het inzaaien van bloemenmengsel en kruidenmengsel zal er een ecologische meerwaarde gecreeërd worden. In overleg met omwonenden wil Solarfields een lokaal gedragen

De ontwikkeling van dit zonnepark kan een goede bijdrage leveren aan de duurzaamheidsambities van de gemeente Westerwolde en de provincie Groningen.

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen zijn wij voornemens te plaatsen

fact

0

MWh energieproductie per jaar

fact

0

kg vermeden CO2 per jaar

fact

Nieuws over Ter Apel N366 – Westerwolde

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent Ter Apel N366 – Westerwolde? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact over Ter Apel N366 – Westerwolde

user-avatar

Contactpersoon:
Lylian Dwarskasing

T. +31 (0)85 30 30 850
E. l.dwarskasing@solarfields.nl

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields