Functie: Sales Support Medewerker
Standplaats: Groningen
Werkweek: 32 – 40 uur p/w. In overleg

Solarfields

Solarfields is een ontwikkelaar van grootschalige zonneprojecten in Nederland en is gevestigd in Groningen. Naast de vestiging in Groningen worden op korte termijn nieuwe kantoorlocaties geopend in de omgeving van Rotterdam en Nijmegen/Arnhem.

Momenteel ontwikkelt Solarfields met een team van 21 medewerkers een portfolio van ongeveer 110 projecten met een totaal vermogen van meer dan 1.500 MWp. De eerste projecten zijn gebouwd en de rest van de portefeuille zal de komende jaren worden gefinancierd en gebouwd.

Solarfields is te kenmerken als een jonge, professionele onderneming met een open bedrijfscultuur waar de input van alle medewerkers zeer wordt gewaardeerd. Iedereen wordt gestimuleerd om, vanuit een hoge mate van zelfstandigheid, actief mee te denken met en een bijdrage te leveren aan het succes van Solarfields.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een energieke, creatieve en ondernemende Sales Professional die snel kan schakelen en uitstekend functioneert binnen een dynamische omgeving. Je bent ambitieus, mensgericht, een doorzetter en communicatief sterk.
Je beschikt over commerciële werkervaring en hebt service- en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan!

Overige functie-eisen:

  • Goede beheersing van het Engels in woord en geschrift;
  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met sales is een nadrukkelijke pre;
  • Je werkt zeer accuraat;
  • Je bent initiatiefrijk en werkt zelfstandig, maar kunt goed functioneren in teamverband.

Functieomschrijving

Als Sales Support Medewerker ben je de spin in het web op de afdeling Business Development en bied je pro-actief ondersteuning aan de Business Developers. Je draagt zorg voor de verwerking, opvolging en afronding van leads en stelt offertes en contracten op. Verder houd jij je bezig met het dagelijks proactief onderhouden van contact met potentiele, nieuwe en bestaande klanten. Jouw doel is om klanten zo tevreden mogelijk te houden, bestaande portfolio’s uit te breiden en de winstgevendheid te vergroten

De volgende taken en verantwoordelijkheden zijn onderdeel van je functie:

  • Eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen die binnenkomen via telefoon en e-mail.;
  • Het opstellen van offertes en voorstellen voor klanten;
  • Je zorgt voor het adequaat vastleggen, verwerken, rapporteren en controleren van klantgegevens in het relatiebeheersysteem (Zoho);
  • Ondersteuning bieden bij het opstellen van de rapportages.

Wat wij bieden

Wij bieden een unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt. Je werkt samen in een team van gedreven professionals waarbinnen kennis wordt gedeeld. We stimuleren creativiteit, flexibiliteit en je krijgt de ruimte om te ondernemen. De functie kent een grote mate van vrijheid en je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van Solarfields. Daarnaast hebben wij een personeelsbeleid waarbij je in persoonlijke ontwikkeling wordt ondersteunt gedurende je carrière.

Interesse

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil je solliciteren? Stuur je cv (en motivatie) per e-mail naar Hunter Select t.a.v. Renée Nicolaï, r.l.nicolai@hunterselect.nl of Nancy de Vries, n.devries@hunterselect.nl. Uiteraard is vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd. Voor nadere informatie kun je ook contact opnemen via 050-31 15 882.