Jij dit jaar subsidie.
Wij regelen de aanvraag. Samen de zn.

SDE Subsidie aanvragen

Wil je duurzame energie opwekken? Dan kun je gebruik maken van de SDE++ subsidie. Solarfields vraagt tijdelijk kosteloos deze subsidie voor je aan. Je zit nergens aan vast!

Waarom kiezen voor Solarfields?

 • Altijd SDE++ behaald
 • Je zit nergens aan vast
 • Geen investering benodigd
 • Marktleider
 • Eén vast contactpersoon

Wij vragen de subsidie voor je aan

Benieuwd of Solarfields kan helpen bij de subsidie-aanvraag van je grootschalige zonneproject? Wij regelen de subsidie-aanvraag. Zonder kosten of verplichtingen. Heb je al een SDE subsidie en wil je juist ondersteuning bij de realisatie van je zonnedak of zonnepark? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SDE subsidie aanvragen

De SDE subsidie is in het leven geroepen om duurzame initiatieven te stimuleren in Nederland. Jaarlijks worden er enorm veel SDE subsidie aanvragen gedaan en het beschikbare budget is in de afgelopen jaren gedaald. Dit betekent dus dat er nauwkeurig naar de verzoeken wordt gekeken door de RVO.Binnen Solarfields hebben we experts in dienst die gespecialiseerd zijn in de subsidie-aanvraag.

Veelgestelde vragen

 • Wanneer opent de SDE++ 2022?

  De SDE++ 2022 kan vanaf 28 juni 9.00 worden aangevraagd. En loopt tot en met 6 oktober, 17.00 uur. De ronde kent, net als in de voorgaande jaren, een aantal fases, waarbij de fasegrens telkens oploopt. De fases hebben eigen open- en sluitingsdata die je hier kan vinden.

 • Waarom de SDE++ aanvraag uitbesteden?

  Bij een aanvraag voor de SDE++ subsidie komt meer kijken dan je denkt. Vergunningen, een haalbaarheidsstudie en capaciteit voor teruglevering komen allemaal aan bod. Solarfields heeft gelukkig al veel ervaring met subsidieaanvragen. Wij vragen kosteloos de SDE++ voor je aan. Zo heb jij een verhoogde kans op een toekenning zonder tijd kwijt te zijn aan uitzoekwerk.

 • Zit ik aan Solarfields vast na de SDE++ aanvraag?

  Wij ondersteunen je na de subsidieaanvraag uiteraard graag met de realisatie van je zonnedak, maar we begrijpen het ook als je het in eigen beheer wilt uitvoeren. De aanvraag doen we daarom altijd op jouw naam. Dit heeft als voordeel dat je nog nergens aan vastzit en na aanvraag kunt kiezen wat het beste bij jouw situatie past.

“Onze kennis zie je terug in onze resultaten. Wij hebben nog nooit een project gerealiseerd waarvoor wij geen SDE hebben ontvangen!”
– Gerben Smit, mede-eigenaar Solarfields
Gerben Smit