Jij zoekt naar mogelijkheden.
Wij vinden niets onmogelijk. Samen de zn.

Samen maken we duurzame ambities waar. Download de gratis whitepaper

Draagvlak en participatie staan centraal bij de realisatie van een zonnepark. Maar wat is draagvlak precies? Hoe kunnen we met elkaar de klimaatdoelstellingen behalen? Wij hebben enorm veel ervaring opgedaan en delen deze informatie graag aan de hand van een whitepaper. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar via 085 3030 850 of via info@solarfields.nl.

Samen de zon: het participatieproces

Maar een klein percentage van de energie in Nederland wordt duurzaam opgewekt. Dit betekent dat Gemeenten, particulieren én marktpartijen gezamenlijk grote stappen moeten zetten om de klimaatdoelstellingen te halen. Dit kan alleen als er voldoende draagvlak is. Met onze werkwijze die gericht is op maximale participatie weten we grootschalige zonneprojecten te realiseren. Wij delen graag onze kennis, ervaring en duurzame oplossingen.

Laat onze kennis u helpen bij uw duurzaamheidsbeleid (whitepaper)

Draagvlak en participatie staan zowel binnen de overheid als bij ons centraal. Maar wat is exact draagvlak? Hoe kunnen we met elkaar onze klimaatdoelstellingen bewerkstelligen? We hebben helaas niet meer alle tijd van de wereld. Daadkracht wordt van ons verwacht, met ruimte voor verschillende meningen.

Als ontwikkelaar hebben we ongelooflijk veel ervaring opgedaan hoe je met elkaar tot succesvolle oplossingen komt langs de as van ecologische, maatschappelijke en financiële participatie. Dit delen we graag met u in onze whitepaper.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belang van afstand Zonnepark Coevorden realisatie