Jij de sponsoren.
Wij verduurzamen samen jouw club. Samen de zn.

Samen met sponsoren verduurzamen wij je club voor 16 jaar

Iedere sportvereniging heeft ambities. Sportief, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast is het ieder jaar weer een uitdaging om deze sponsoren te kunnen vinden, maar ook om hen te behouden. Wij als Solarfields helpen de sportverenigingen maar ook de sponsoren om samen duurzame stappen te maken voor 16 jaar lang. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Welke voordelen kun jij hieruit halen?

Solarfields is marktleider op het gebied van grootschalige zonneparken. Samen met jou gaan wij graag op zoek naar nieuwe sponsoren (met een dak van minimaal 2.500 m2) voor jouw sportvereniging die tegelijkertijd willen verduurzamen met behulp van zonnepanelen.

Wat betekent dit voor jou als sportvereniging?

Wat zijn de voordelen voor jou als dak eigenaar? 

*in werkelijkheid iets kleiner, maar bij plaatsing gaat er ruimte verloren aan schoorstenen, de randen en warmtesystemen zoals airco.

Een voorbeeld berekening

  • De eigenaar van een bedrijfspand wil jouw club sponsoren en heeft een dak van 4000 m2 tot zijn of haar beschikking
  • Op dit dak passen gemiddeld 4000/2 = 2000 panelen
  • De jaarlijkse vergoeding bedraagt 2000 euro * 3 euro = 6000 euro
  • Dit betekent voor 16 jaar * 6000 euro = 96.000 euro
  • Bij een onderlinge verdeling van 2/3 aan de eigenaar en 1/3 aan jouw sportclub betekent dit 64.000 euro voor de eigenaar en 32.000 euro voor jouw sportvereniging
  • Na 16 jaar dragen wij de gehele dakconstructie met panelen kosteloos over aan de dakeigenaar
  • Solarfields ontzorgt u beiden van A-Z. Wij regelen de gehele financiering, subsidieaanvraag, installatie, verzekering en beheer.

Jouw netwerk, hun dak, onze energie, Samen de zon.

Solarfields ondersteunt je club met tijd, expertise en kennis. Het mooie van dit model is dat er voor iedereen een meerwaarde is en het gehele traject 100% transparant is voor alle partijen. U bent verzekert van een vaste inkomensstroom voor 16 jaar lang. De sponsor ontvangt eveneens een mooi bedrag, sponsort jouw sportvereniging en draagt bij aan het verduurzamen van de wereld. We begrijpen dat dit vragen met zich meebrengt en dat je dit verhaal nog eens in detail wilt horen. Wij geven daarom presentaties op sportverenigingen. We zijn er klaar voor om de wedstrijd te beginnen! Neem contact met ons op.