Niet de investering, wel de opbrengst

De voordelen van huur

  • Geen eigen investering nodig
  • Geen eigen risico
  • Minimaal 16 jaar zekerheid van extra inkomsten

Samen verduurzamen. Lees de ervaring van ZERO55.

Kartcentrum verduurzaamt gehele business

Kopen, leasen of je dak verhuren voor zonnepanelen?

Wij bieden verschillende maatwerkoplossingen voor zonnepanelen op bedrijfsdaken. Wat de beste oplossing is voor jouw dak? Wij onderzoeken het vrijblijvend. Er is altijd een oplossing die goed aansluit.Op deze manier verduurzamen we samen Nederland!

Zonnepanelen leasen

Zonnepanelen kopen

Dak verhuren voor zonnepanelen 

Heb jij een eigen bedrijf? Dan zijn er een hoop investeringen die je kunt doen. Als je een groot bedrijfspand hebt, kan het bijvoorbeeld interessant zijn om jouw dak te verhuren voor zonnepanelen. Kies jij ervoor om jouw bedrijfsdak te verhuren aan Solarfields? Dan ben je minimaal 16 jaar verzekerd van extra inkomsten. Ook kun je bij Solarfields zonnepanelen kopen of leasen

Zonnepanelen zakelijk (vs. particulier)

Het grote voordeel van zakelijke zonnepanelen, is dat je zelf investeert in zonnepanelen, maar dat je ook ervoor kunt kiezen om jouw dak te verhuren voor zonnepanelen. Dat betekent dat jij niet zelf geld hoeft uit te geven aan de panelen. 

Het enige wat je hoeft te doen, is jouw bedrijfsdak te verhuren aan Solarfields. Vervolgens profiteer jij minimaal 16 jaar van extra inkomsten. Zo draag je ook nog eens bij aan een schoner klimaat. Ook zorgt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voor een goede reputatie bij klanten, pers en betrokken partijen. Zonnepanelen zakelijk geeft jou de kans om jouw bedrijf verder te laten groeien. 

Tot slot zijn er veel financiële voordelen bij het verhuren van jouw dak voor zonnepanelen. Welke voordelen dit zijn, bespreken we graag met je. Vraag gratis een adviesgesprek aan om meer te weten te komen. 

Benieuwd naar de meest gestelde vragen?

Ben jij geïnteresseerd in wat een zonnedak jou kan opleveren? En hoe het werkt? Wij hebben de meest gestelde vragen van voor, tijdens en na de bouw voor je verzameld. Na het lezen weet je exact hoe het werkt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat levert het op als ik mijn dak verhuur? 

De opbrengst van een zonnedak, hangt af van de keuzes die je maakt. Ga je een dak verhuren voor zonnepanelen of een eigen zonneproject starten? Welke keuze je ook maakt: wij blijven altijd naast je staan. Zo profiteren we samen van de zon! We bieden deze mogelijkheden aan bij een zonnedak van minimaal 3.000 m2.

Rekenvoorbeeld: dak verhuren voor zonnepanelen

Verhuur je een dak van 3.000m2? Dan ontvang je +/- €4.500 opbrengst per jaar. Na 16 jaar heb je dus €72.000 verdiend!

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en verdien geld wanneer jij geniet van de zon. Binnen 2 werkdagen krijg jij van ons een voorstel op maat, afgesproken.🌞

Vraag vandaag nog jouw offerte aan

Je kunt jouw dak verhuren voor zonnepanelen, maar er zijn ook andere mogelijkheden bij Solarfields. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor het leasen van zonnepanelen, of om zelf te investeren in zonnepanelen. Elke optie biedt weer zijn eigen voordelen. Wij kijken bij Solarfields graag samen met jou welke optie het meest geschikt is en hoe wij jouw bedrijf kunnen voorzien van zonnepanelen. 

Heb je geen groot bedrijfsdak, of is het plaatsen van zonnepanelen niet mogelijk op jouw bedrijfsdak? Dan kan een zonnepark wellicht interessanter zijn. Vooral voor agrarische bedrijven is dit vaak een goede optie. Het is zelfs mogelijk om een zonnepark te plaatsen op vervuilde grond. Solarfields heeft dus meerdere opties voor het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen. 

Neem direct contact op

Één van onze adviseurs helpt je verder.

085-3030850
info@solarfields.nl

Maak een afspraak

Wij vertellen je vrijblijvend welk rendement je kunt behalen.

Dus wil je zonnepanelen op je dak? Of twijfel je, heb je nog vragen? Laten we met elkaar om tafel, zodat jij weet waar je aan toe bent. Daarna brengen we je stap
voor stap naar 100% duurzaam energie op je dak.

 

 

"*" geeft vereiste velden aan