Jij zoekt naar mogelijkheden.
Wij vinden niets onmogelijk. Samen de zn.

Een zonnesysteem op jouw dak?
Download de 9 meest gestelde vragen.

Ben jij geïnteresseerd in wat een zonnedak jou kan opleveren? En hoe het werkt? Wij hebben de meest gestelde vragen van voor, tijdens en na de bouw voor je verzameld. Na het lezen weet je exact hoe het werkt. En heb je nog andere vragen? Dan kun je ons bereiken op 085 3030 850 of via info@solarfields.nl

De vragen die we beantwoorden:

Er is ontzettend veel informatie te vinden over zonnesystemen op dak en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dat snappen we. Daarom hebben we de vragen die het meest gesteld worden voor je gebundeld. Na het downloaden weet je het antwoord op de volgende vragen:

Voor de bouw.

Tijdens de bouw.

Na de bouw.

Krijg direct antwoord op jouw vragen (gratis download)

Iedere ondernemer is anders. De een wil maximaal rendement en regelt alles zelf, de ander wil volledig ontzorgd worden en is tevreden met een iets lager rendement. Je kunt jouw dak voor zonnepanelen verhuren aan Solarfields waarbij wij alles regelen. Je kunt ook een eigen zonnedak-project starten. Dan ondersteunen we je waar jij ons nodig hebt. Maar we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Die beantwoorden we.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zonnepanelen dak zonnepark Fort Vlaas

Bereken je opbrengst

Benieuwd wat een zonnepark jou en de wereld oplevert? Doe direct de quickscan. Binnen drie stappen inzicht in jouw zonnige toekomst.

Bekijk een voorbeeldscan