Verduurzamen en besparen met je eigen installatie

De voordelen van kopen

  • Een hoog rendement
  • Direct besparen op je energierekening
  • Jij bepaalt waar je ons inzet

Samen verduurzamen. Lees de ervaring van ZERO55.

Kartcentrum verduurzaamt gehele business

Kopen, leasen of je dak verhuren voor zonnepanelen?

Wij bieden verschillende maatwerkoplossingen voor zonnepanelen op bedrijfsdaken. Wat de beste oplossing is voor jouw dak? Wij onderzoeken het vrijblijvend. Er is altijd een oplossing die goed aansluit.Op deze manier verduurzamen we samen Nederland!

 

Zakelijk zonnepanelen kopen

Wil je als bedrijf zonnepanelen voor jouw bedrijfsdak? Dan ben je bij Solarfields aan het juiste adres. Solarfields helpt je graag bij het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen en ondersteunt je bij de financiering, verzekering en het plaatsen van jouw zonnepanelen. Er zijn hierin verschillende mogelijkheden, maar op deze pagina vertellen alles wat jij moet weten over het zakelijk kopen van zonnepanelen.

Financiering zonnepanelen zakelijk

Wil jij zonnepanelen zakelijk? Dan ben je er op het juiste moment bij. Er zijn nog verschillende subsidies en aftrekposten waar jij aanspraak op maakt bij het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen. Zo kun je bijvoorbeeld de SDE aanvragen. Dit is de Stimuleringsregeling Duurzame Energie. Deze subsidie is voor bedrijven die investeren in windenergie en zonne-energie. Het is waardevol om nu te investeren, want de kans is erg groot dat de subsidies in de toekomst veranderen of zelfs verdwijnen

Besluit jij zakelijk te investeren in zonnepanelen? Dan hoef je niet zelf de wereld van subsidies in te duiden. Wij kunnen als Solarfields deze SDE subsidie voor jouw dak aanvragen. We hebben alle verkregen SDE ook daadwerkelijk gerealiseerd. De aanvraag van de subsidie gaat in rondes, dus daarom kan het even duren voordat je aanspraak maakt op de subsidie.

Gelukkig zijn er nog een hoop andere subsidies en aftrekposten die de zakelijke financiering van zonnepanelen aantrekkelijk maken. Ook daarbij kunnen we helpen, we vertellen je  graag meer in een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer dan 150 dakeigenaren gingen je voor. Doe je ook mee?

Solarfields zorgt dat de zon werkt voor ondernemers met een dak van 3.000 m2 of groter. Wij zijn er voor advies, het regelen van papierwerk, financiering, installatie en beheer. Zo maak je jouw bedrijf duurzamer, samen met de marktleider in grootschalige energieoplossingen. Wij staan voor je klaar!

Soleila logo

Benieuwd hoe onze experts jou kunnen helpen? Vraag vrijblijvend informatie of een kennismakingsgesprek aan!

Maak kennis

Wat levert zakelijk zonnepanelen kopen mij op?

De opbrengst van een zonnedak, hangt af van de keuzes die je maakt. Ga je een dak verhuren voor zonnepanelen of een eigen zonneproject starten? Welke keuze je ook maakt: wij blijven altijd naast je staan. Zo profiteren we samen van de zon! We bieden deze mogelijkheden aan bij een zonnedak van minimaal 3.000 m2.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo verdien je geld terwijl jij dubbel geniet van de zon. Binnen twee werkdagen ontvang jij van ons een voorstel op maat, afgesproken.🌞

Afschrijven zonnepanelen zakelijk

Veel mensen vragen zich af hoe je de jaarlijkse afschrijving van zonnepanelen berekent. Hierbij is het goed om te vermelden dat de afschrijvingstermijn van zonnepanelen is vastgesteld op 20 jaar (Bron: SRA). Dit betekent dat je er 20 jaar over mag doen om de zonnepanelen terug te betalen. De daadwerkelijke afschrijvingskosten zijn natuurlijk afhankelijk van de aanschafwaarde en de wijze van financiering.

Kies je voor het zakelijk leasen van zonnepanelen, of voor het verhuren van jouw bedrijfsdak aan Solarfields? Dan heb je niet te maken met de afschrijvingskosten. Je hoeft dan immers geen lening af te sluiten.

Maatwerkoplossingen van Solarfields

Wanneer je zonnepanelen zelf aanschaft, zal de afschrijving per saldo het hoogst zijn. Aan de andere kant ben je dan wel de eigenaar van de zonnepanelen en weet je zeker dat jij een uitstekend rendement behaalt. Solarfields biedt verschillende maatwerkoplossingen voor zonnepanelen op bedrijfsdaken. Wat is de beste oplossing voor jouw dak? Wij onderzoeken het vrijblijvend, samen met jou.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wil je toch zelf zonnepanelen kopen en hier eigenaar van zijn? Raadpleeg hiervoor wel eerst jouw verzekeraar en bespreek van tevoren aan welke eisen jouw zonnedak moet voldoen. Solarfields houdt dan uiteraard rekening met de eisen van de opstalverzekeraar. Verhuur je jouw bedrijfsdak aan Solarfields, of kies je voor zonnepanelen leasen? Dan heb je helemaal geen omkijken naar de verzekering en regelen wij dit voor jou. Voor iedere situatie is er een geschikte oplossing. Wees er dus op tijd bij en ontdek wat jouw rendement is bij zonnepanelen zakelijk.

Neem direct contact op

Één van onze adviseurs helpt je verder.

085-3030850
info@solarfields.nl

Maak een afspraak

Wij vertellen je vrijblijvend welk rendement je kunt behalen.

Dus wil je zonnepanelen op je dak? Of twijfel je, heb je nog vragen? Laten we met elkaar om tafel, zodat jij weet waar je aan toe bent. Daarna brengen we je stap
voor stap naar 100% duurzaam energie op je dak.

 

 

"*" geeft vereiste velden aan