Verduurzaam en bespaar zonder investering

De voordelen van leasen

  • Geen eigen investering nodig
  • Geen eigen risico
  • Minimaal 16 jaar zekerheid van extra inkomsten

Samen verduurzamen. Lees de ervaring van ZERO55.

Kartcentrum verduurzaamt gehele business

Kopen, leasen of je dak verhuren voor zonnepanelen?

Wij bieden verschillende maatwerkoplossingen voor zonnepanelen op bedrijfsdaken. Wat de beste oplossing is voor jouw dak? Wij onderzoeken het vrijblijvend. Er is altijd een oplossing die goed aansluit.Op deze manier verduurzamen we samen Nederland!

Zakelijk zonnepanelen leasen

Voor de zakelijke markt is het leasen van auto’s, witgoed en andere apparatuur vaak een goede optie. Daar blijft het niet bij. Solarfields maakt het mogelijk om ook zonnepanelen te leasen. Het zakelijk leasen van zonnepanelen kan erg interessant zijn voor bedrijven en organisaties. Wij vertellen graag meer over de voordelen, mogelijkheden en financiering van het zakelijk leasen van zonnepanelen. 

Voordelen zakelijk zonnepanelen leasen 

Het zakelijk leasen van zonnepanelen levert vaak direct geld op. Zo helpt zakelijk leasen van zonnepanelen om de kosten te dekken van jouw energierekening. De energiekosten die je bespaart zijn namelijk in de meeste gevallen hoger dan het leasebedrag. Dat betekent dus dat je direct geld overhoudt.

Geen onverwachte kosten 

Verder heb je bij het zakelijk leasen van zonnepanelen geen onverwachte kosten. Dit komt omdat Solarfields de eigenaar blijft van de panelen. Hierdoor bespaar je geld op bijvoorbeeld onderhoud. Heb je problemen met de zonnepanelen, of periodiek onderhoud nodig? Wat de situatie ook is; Solarfields zorgt ervoor dat het opgelost wordt, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Bij het zakelijk leasen van zonnepanelen heb je dus geen onvoorziene kosten en kun je wel direct genieten van de opbrengst van jouw panelen.

Meer dan 150 dakeigenaren gingen je voor. Doe je ook mee?

Solarfields zorgt dat de zon werkt voor ondernemers met een dak van 3.000 m2 of groter. Wij zijn er voor advies, het regelen van papierwerk, financiering, installatie en beheer. Zo maak je jouw bedrijf duurzamer, samen met de marktleider in grootschalige energieoplossingen. Wij staan voor je klaar!

Soleila logo

Benieuwd hoe onze experts jou kunnen helpen? Vraag vrijblijvend informatie of een kennismakingsgesprek aan!

Maak kennis

Wat levert zakelijk zonnepanelen leasen mij op? 

De opbrengst van een zonnedak, hangt af van de keuzes die je maakt. Ga je een dak verhuren voor zonnepanelen of een eigen zonneproject starten? Welke keuze je ook maakt: wij blijven altijd naast je staan. Zo profiteren we samen van de zon! We bieden deze mogelijkheden aan bij een zonnedak van minimaal 3.000 m2.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo verdien je geld terwijl je dubbel geniet van de zon. Binnen twee werkdagen ontvang jij van ons een voorstel op maat, afgesproken.🌞

Zakelijk leasen van zonnepanelen 

De financiering regelen van zakelijke zonnepanelen kan soms lastig zijn. Wil je zonnepanelen kopen? Dan moet je over het algemeen veel geld op de plank hebben liggen voor deze investering. Niet alle bedrijven hebben dit geld direct beschikbaar. Daarom gaan veel bedrijven op zoek naar alternatieven, zoals het verhuren van een bedrijfsdak aan Solarfields, of het zakelijk leasen van zonnepanelen. 

Vraag vandaag nog een offerte aan

Het zakelijk leasen van zonnepanelen kan erg voordelig zijn. Zo heb je geen investeringskosten en weet je precies hoeveel geld je iedere maand kwijt bent. Verder daalt direct je energierekening, waardoor je meteen kosten bespaart. Ook draag je vanaf moment één jouw steentje bij aan een schoner klimaat, zonder dat je eerst een grote investering hoeft te doen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt hierdoor nog makkelijker. Wil jij jouw energierekening ook direct verlagen zonder eigen investering? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. 

Neem direct contact op

Één van onze adviseurs helpt je verder.

085-3030850
info@solarfields.nl

Maak een afspraak

Wij vertellen je vrijblijvend welk rendement je kunt behalen.

Dus wil je zonnepanelen op je dak? Of twijfel je, heb je nog vragen? Laten we met elkaar om tafel, zodat jij weet waar je aan toe bent. Daarna brengen we je stap
voor stap naar 100% duurzaam energie op je dak.

 

 

"*" geeft vereiste velden aan