Jij schakelt even uit.
Wij staan altijd aan. Samen de zn.

Zonnepanelen op het dak

Als ondernemer zoek je altijd de oplossing die het beste is voor jouw bedrijf. Met daarbij oog voor wat goed is voor onze planeet. Die twee belangen gaan goed samen bij Solarfields met zonnepanelen op het dak. Langdurig een aantrekkelijk rendement voor jou én duurzame energie voor jouw directe omgeving. We bieden je verschillende aantrekkelijke mogelijkheden voor jouw zonnedak van minimaal 3.000 m2.

Jouw zonnedak. Onze expertise.

Iedere ondernemer is anders. De een wil maximaal rendement en regelt alles zelf, de ander wil volledig ontzorgd worden en is tevreden met een iets lager rendement. Wij sluiten aan op jouw wens! Je kunt jouw dak voor zonnepanelen verhuren aan Solarfields waarbij wij alles regelen. Je kunt ook een eigen zonnedak-project starten. Dan ondersteunen we je waar jij ons nodig hebt. Welke keuze je ook maakt: wij blijven altijd naast je staan. Zo profiteren we samen van de zon!

Mijn eigen zonnedak-project starten

Wanneer je een eigen project start met zonnepanelen op het dak van minimaal 3.000 m2 kunnen we bij Solarfields ook ondersteunen. We kunnen mee-investeren, adviseren bij subsidie-aanvragen, helpen bij de bouw van jouw zonnedak, het zonnedak beheren, et cetera. We staan open voor verschillende vormen van samenwerking!

  • Je bent zelf geheel of gedeeltelijk eigenaar van je zonnedak.
  • Hoger rendement dan bij verhuur van het dak.
  • Solarfields ondersteunt je in de realisatie waar nodig: advies, bouw, ontwikkeling, enzovoorts.
  • Solarfields doet het beheer en het onderhoud
Neem direct contact met ons op

Waarom zonnepanelen op het dak?

We hebben een ambitieuze doelstelling. Wij willen er voor zorgen dat 1 miljoen huishoudens in 2030 duurzame energie gebruiken. Om dat te bereiken, moeten we nu – samen met jou – stappen zetten. Op een manier die meerwaarde heeft voor ons beide. Alleen samen kunnen we werken aan een duurzame toekomst!

Van gedachten wisselen over de mogelijkheden?

Bel met ons tijdens kantooruren of stuur ons een e-mail

Jouw Solarfields ‘zon op dak’-garantie:

  • Geen productieverlies: jouw werk onder het dak kan altijd doorgaan.
  • We doen het samen: we zijn er voor je in voor- en tegenspoed.
  • Minimaal 16 jaar zekerheid van extra inkomsten.
  • Samenwerken met de marktleider uit Nederland. Solarfields heeft al meer dan 450.000 panelen geplaatst!