Pure winst met zonne-energie op je dak
Jij het dak. Wij de expertise. Samen de zon

Zonnepanelen zakelijk

Met zonnepanelen op je dak ben jij de baas van je eigen energie. 100% duurzame stroom is financieel aantrekkelijk én draagt bij aan een duurzaam Nederland. Solarfields zorgt dat de zon werkt voor ondernemers met een dak van 3.000 m2 of groter.

Grip op je eigen energie

Als ondernemer wil je klaar zijn voor morgen. Daarom kies je voor grip op je energierekening. Met zakelijke zonnepanelen op je dak kun je je eigen 100% duurzame energie opwekken. Daarnaast zorg je voor duurzame inkomsten met de opbrengst van je zonne-energie. Zo is je bedrijf minder afhankelijk van onzekere energieprijzen én draag je bij aan een groene en gezonde toekomst.

Bekijk de ervaring van Jarno

Duurzaam ondernemen

Ondernemen op een manier die goed is voor je bedrijf, goed is voor je omgeving en goed is voor de planeet: Dit is het moment om te kiezen voor zakelijke zonne-energie. Omdat het kan. En omdat je iets moois wil neerzetten voor later. Met zonnepanelen op je dak maak je een positieve impact: op de wereld om je heen én op de waarde van jouw bedrijfspand. Pure winst.

Samen met Solarfields

Wij zijn experts in zonneprojecten van formaat. Speciaal voor zonnedaken vanaf 3.000 m2. We zijn thuis in elke stap van het realiseren van zonne-energie. En we snappen we wat je nodig hebt: de kennis van een specialist, plus de vrijheid om zelf te bepalen hoe je het aan wil pakken. Wij staan voor je klaar. Met kennis en kunde voor elke stap in ons gezamenlijke zonneproject:

 • Advies
 • Checken en regelen van het papierwerk: SDE-subsidie, constructiecheck, opstalverzekering, netcapaciteit en vergunning
 • Bouw en aansluiting
 • Beheer en onderhoud
 • Ook voor energieopslag

Zo werkt het

We helpen je stap voor stap in het realiseren van je duurzame zonne-energie.

Neem direct contact op

Één van onze adviseurs helpt je verder.

085-3030850
info@solarfields.nl

Maak een afspraak

Wij vertellen je vrijblijvend welk rendement je kunt behalen.

Dus wil je zonnepanelen op je dak? Of twijfel je, heb je nog vragen? Laten we met elkaar om tafel, zodat jij weet waar je aan toe bent. Daarna brengen we je stap
voor stap naar 100% duurzaam energie op je dak.

 

 

Meer dan 150 dakeigenaren gingen je voor. Doe je ook mee?

Solarfields zorgt dat de zon werkt voor ondernemers met een dak van 3.000 m2 of groter. Wij zijn er voor advies, het regelen van papierwerk, financiering, installatie en beheer. Zo maak je jouw bedrijf duurzamer, samen met de marktleider in grootschalige energieoplossingen. Wij staan voor je klaar!

Soleila logo

Benieuwd hoe onze experts jou kunnen helpen? Vraag vrijblijvend informatie of een kennismakingsgesprek aan!

Maak kennis

Kies wat bij jou past

Bij Solarfields bepaal jij. Je verhuurt je dak en laat ons alles regelen of je investeert zelf mee en profiteert extra door koop of lease. Wat je ook kiest, met zonnepanelen heb je jarenlang profijt van duurzame energie.

Lease

Totaal ontzorgd, alles geregeld

Door zakelijk zonnepanelen te leasen daalt de energierekening direct, zonder investeringskosten. Lease nu zonnepanelen voor je bedrijfsdak en profiteer dubbel!

 • Geen eigen investering
 • Energierekening direct omlaag
 • Geen eigen risico
Huur

Geen eigen investering, wel verduurzamen

Wanneer je je dak verhuurt voor zonnepanelen, ontvang je een vaste vergoeding per paneel en profiteer je niet alleen onder je dak, maar ook er bovenop! Ook wanneer je het pand eventueel wilt verkopen in de toekomst, is deze oplossing perfect.

 • Extra inkomsten
 • Mogelijkheid om te combineren met operationeel lease
 • Geen investering benodigd
Koop

Direct rendement op je investering

Wil je zelf de touwtjes in handen houden en genieten van maximaal rendement? Dan is het zakelijk kopen van zonnepanelen een goede optie. Je bepaalt zelf welke onderdelen je wilt uitvoeren en welke je wilt uitbesteden.

 • Hoog rendement
 • Garantie op de hele installatie
 • Ondersteuning waar jij het wilt

Benieuwd naar de meest gestelde vragen?

Ben jij geïnteresseerd in wat een zonnedak jou kan opleveren? En hoe het werkt? Wij hebben de meest gestelde vragen van voor, tijdens en na de bouw voor je verzameld. Na het lezen weet je exact hoe het werkt.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.