Zonnepark De Somp – Klarenbeek

Solarfields heeft het initiatief om een zonnepark aan te leggen in Klarenbeek. Zonnepark De Somp is gelegen nabij de A50, aan de noordkant van De Somp en ten oosten van de Van Spreekenslaan. De beoogde locatie heeft een oppervlakte van ruim 10 hectare.

De westkant van de locatie heeft een natuurlijke inpassing, daarnaast gaat Solarfields graag met belanghebbenden, waaronder omwonenden, in gesprek over de verdere invulling van het zonnepark. Een belangrijk uitgangspunt voor de inpassing van dit zonnepark is hoe we natuur kunnen versterken.

Het zonnepark levert circa 10,8 MWp op. Hiermee kunnen ruim 3.400 huishoudens voorzien worden van duurzaam opgewekte energie. Dit levert een grote bijdrage aan de ambities van de gemeente Apeldoorn.

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen zijn wij voornemens te plaatsen

fact

0

MWh energieproductie per jaar

fact

0

kg vermeden CO2 per jaar

fact

Nieuws over Zonnepark De Somp – Klarenbeek

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent Zonnepark De Somp – Klarenbeek? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact over Zonnepark De Somp – Klarenbeek

user-avatar

Contactpersoon:
Maaike Helder

T.
E. m.helder@solarfields.nl

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields