Zonnepark Telgenbos – Heino

Zonnepark Telgenbos is onderdeel van een groter plan. Het totale gebied is 22 hectare groot, waarvan circa 7,5 hectare wordt gebruikt voor de realisatie van een zonnepark.

Uit de opbrengst zal een fonds worden opgericht voor het onderhoud van het omliggende landgoed. Het voornemen is om het Bouwhuis bos en de landerijen terug te brengen in hun oorspronkelijke staat.

Verder worden de toegankelijkheid en recreatie mogelijkheden verbeterd. Zo bestaat het voornemen om wandelpaden op natuurlijke wijze te verharden, wordt een sterrenbos hersteld en komt het coulissen landschap terug.

Het zonnepark levert circa 8,4 MWp op. Hiermee kunnen ruim 2.650 huishoudens voorzien worden van duurzaam opgewekte energie. Dit levert een grote bijdrage aan de ambities van de gemeente Raalte.

Specifieke informatie:

Datum: 9 april 2020 (onder voorbehoud)

Tijd: 19:30 uur

Locatie: Via laptop, mobiel, tablet of pc

Let op: de webinar begint om 19.30 uur. Later inschakelen is natuurlijk geen probleem, maar hierdoor mist u wel het eerste gedeelte.

Projectfase

icon Ontwerp
icon Vergunning
icon Subsidie
icon Bouw
icon Exploitatie

Facts & Figures

0

panelen zijn wij voornemens te plaatsen

fact

0

MWh energieproductie per jaar

fact

0

kg vermeden CO2 per jaar

fact

Nieuws over Zonnepark Telgenbos – Heino

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie omtrent Zonnepark Telgenbos – Heino? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit park.

Contact over Zonnepark Telgenbos – Heino

user-avatar

Contactpersoon:
Maaike Helder

T.
E. m.helder@solarfields.nl

x

Verstuurd!

Dank voor uw bericht. U kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Voor dringende vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-3030850.
Met vriendelijke groeten,
Solarfields