Jij een duurzame energiebron
Wij een stap dichter bij een beter klimaat Samen de zn.

Een duurzame energiebron op jouw locatie. Zo doen wij dat! 

Het idee van een zonnepark op jouw grond speelt misschien al langer in je hoofd. Misschien overweeg je zelf een park te bouwen of vraag je je überhaupt af of jouw grond wel geschikt is en overzie je nog niet wat er allemaal bij komt kijken. Er is veel informatie te vinden over zonneparken. Zoveel zelfs dat je door de panelen de zon niet meer ziet.

In deze gratis whitepaper (zie hieronder) lees je hoe je van jouw grond een duurzame energiebron maakt en hoe we als Solarfields te werk gaan. De hoofdstukken:

  1. Hoe gaan we te werk: in 9 stappen van grond naar duurzame energiebron
  2. Is jouw grond geschikt?
  3. We bouwen op meer plaatsen dan je denkt
  4. Liever zelf ondernemen en alleen onze hulp inschakelen? Dat kan ook!
  5. Ervaringsverhaal van agrarisch ondernemer Siert

Download het whitepaper ‘Zo doen wij dat’

In deze gratis whitepaper (zie hieronder) lees je hoe je van jouw grond een duurzame energiebron maakt en hoe we als Solarfields te werk gaan. Inclusief stappenplan. Laat jouw e-mail achter en je kunt ‘m downloaden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belang van afstand

Waarom deze mogelijkheden?

We hebben een ambitieuze doelstelling. Wij willen ervoor zorgen dat 1 miljoen huishoudens in 2030 duurzame energie gebruiken. Om dit te bereiken, moeten we nu – samen met jou – stappen zetten. Op een manier die meerwaarde heeft voor ons beide. Alleen samen kunnen we werken aan een duurzame toekomst! Lees hier meer over Solarfields.

Direct contact met ons?

Bel met ons tijdens kantooruren of stuur ons een e-mail

Direct je opbrengst berekenen?

Benieuwd wat een zonnepark jou en de wereld oplevert? Doe direct de quickscan en binnen twee werkdagen ontvang je een persoonlijk voorstel. Binnen drie stappen inzicht in jouw zonnige toekomst.